Wilt u een afspraak maken?

Afspraken kunt u het best maken via onderstaand afspraken formulier, Whatsapp of mail. Tijdens het werk kan ik niet altijd de telefoon opnemen. Als ik bericht van u heb ontvangen bel ik u zo snel mogenlijk terug om een afspraak in te plannen. Ik hoop u en uw hond snel te zien.

Afspraak

12 + 4 =

Routebeschrijving

Google Maps stopt voordat u op de juist plek bent. Als u onderstaande routebeschrijving verder volgt komt u op de juiste plek.  

De trimsalon is gevestigd op het terrein van Hondenopvang Happy Hounds aan het einde van een doodlopende weg. U kunt de Sportlaan volgen tot het einde, voorbij de voetbalvelden (van S.V. Terrasvogels) en voorbij de volkstuinen. U rijdt tegen de losloopbak van de paarden aan. U moet dan nog een klein stukje doorrijden totdat u aan het einde bij de paardenstallen komt. Aan de linkerzijde kunt u uw auto parkeren.  

De trimsalon is een ruimte in de paardenstal. U loopt naar binnen en aan uw linkerzijde zit de deur van de trimsalon. Voor de mensen die niet van paarden houden, geen zorgen. De paarden staan in hun stal en kunnen niet bij u komen.  

Mocht u uw weg naar de trimsalon toch niet kunnen vinden, of wild u graag dat ik de hond buiten van u aanpak, dan kunt u mij altijd bellen. 

Contact gegevens:

Iris Blesgraaf
06-43112881

info@irisvoorhonden.nl
Sportlaan 199, 2082 XN Santpoort-Zuid 

 

Kvk nummer: